Intensief traject slager distributie
Tijdens de opleiding leer je deelstukken en karkassen versnijden en te verwerken tot verkoopbare producten zoals chipolata’s, filets, gehakt en gourmetschotels. Daarnaast geven we je ook de technieken mee voor de verkoop en presentatie aan de toonbank.
Voor wie?
Iedereen vanaf 16 jaar die aan de voltijdse leerplicht heeft voldaan, kan met deze opleiding starten.
Hoelang duurt de opleiding?
De opleiding telt in totaal 400 lestijden, verspreid over vijf modules en duurt 12 weken.
Wanneer heb ik les?
Je kan deze opleiding overdag volgen, van maandag tot en met vrijdag. Je start met de opleiding in september of februari.
Waar heb ik les?
De lessen vinden plaats op Campus PIVA en op je stageplek.
Hoeveel kost de opleiding?
Je betaalt 1,50 euro per lesuur. Reken ook op kosten voor de aankoop van cursusmateriaal en grondstoffen. Je hebt ook geschikte praktijkkledij en een materiaalset nodig.
Informeer of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies.
Meer weten?
Heb je nog een vraag? Stel ze via het contactformulier. Je kan ook telefoneren tijdens de openingsuren, van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en op vrijdag van 10u tot 15u, op het nummer 03 242 26 19.
Deze opleiding organiseren we in samenwerking met VDAB.