Gezond koken en Nederlands Je volgt een module Gezond Koken met taalondersteuning Nederlands. Je leert recepten lezen, uitwerken en verschillende kook- en snijtechnieken.
Hulpkelner Wil je aan de slag in een restaurant als kelner? Dan start je met de basisopleiding ‘Hulpkelner’ waarbij je gasten leert ontvangen en bedienen.
Hulpkok Na je opleiding keukenmedewerker ga je een trapje hoger naar hulpkok. Je leert bistrogerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Ook een gastvriendelijke bediening komt in deze opleiding aan bod.
Ijsbereider Je leert niet alleen roomijs bereiden, ook gebakjes als eclairs en madeleines komen aan bod. En de lekkerste ijstaarten natuurlijk!
Intensief traject slager distributie Op 12 weken tijd stomen we je klaar tot slager in een supermarktketen of de distributiesector.
Kelner Wil je aan de slag in een restaurant als kelner? Na de opleiding heeft de mise-en-place geen geheimen meer en kan jij klanten doen watertanden over het menu.
Keukenmedewerker Wil je aan de slag in de keuken van een restaurant of je kooktalent naar een hoger niveau tillen? In de opleiding Keukenmedewerker leer je alle basistechnieken. Daarna groei je verder naar (hulp)kok.
Kok Wil je aan de slag in de keuken van een restaurant of je kooktalent naar een hoger niveau tillen? Na de opleiding tover je vlot een consommé van grijze garnalen of een kriekenvlaai op tafel.